Datça Deprem Son Dakika : Son dakika… Datça açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem ... / Türkiye arka arkaya depremlerle sallanıyor.

Datça Deprem Son Dakika : Son dakika… Datça açıklarında 4.5 büyüklüğünde deprem ... / Türkiye arka arkaya depremlerle sallanıyor.. Depremin derinliği 28 kilometre olarak belirlendi. Deprem, muğla'nın datça ilçesinde hissedildi. Datca, mugla, yakınlarındaki son depremlerin verileri ve konumları. Muğla datça'da gerçekleşen depremin büyüklüğü 4.4 olarak kaydedilirken, derinliği 7.1 olarak açıklandı. Ankara'nın ardından bir deprem haberi de akdeniz'den geldi.

Türkiye deprem açısından etkin bir dönemde. Kandilli rasathanesi tarafından açıklanan bir diğer deprem ise oniki adalar'da gerçekleşti. Türkiye odak artarda gerçekleşen orman yangınlarına odaklanmışken gelen deprem haberi korku yarattı. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesinden edinilen bilgilere göre, saat 10.22 sularında ege denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Ege denizi muğla datça açıklarında 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

SON DAKİKA: Datça depremi İstanbul depremini etkiler mi ...
SON DAKİKA: Datça depremi İstanbul depremini etkiler mi ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Datça açıklarında 5.1 büyüklüğünde deprem muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 23:28'de yerin 2.51 kilometre derinliğinde 5.1 büyüklüğünde bir deprem oldu. Deprem yerin 5 kilometre altında gerçekleşti. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem oldu. Ege denizi muğla datça açıklarında 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Türkiye odak artarda gerçekleşen orman yangınlarına odaklanmışken gelen deprem haberi korku yarattı. Depremin derinliği 28 kilometre olarak belirlendi. Afad verilerine göre, muğla datça'da deprem meydana geldi. Deprem, muğla'nın datça ilçesinde hissedildi.

Kandilli rasathanesi tarafından açıklanan bir diğer deprem ise oniki adalar'da gerçekleşti.

Ege denizi'nde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Muğla'nın datça ilçesinde 4,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad tarafından yayınlanan son depremler listesi verilerine göre muğla açıklarında 3.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi'nin göre, muğla datça açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem oldu. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 13.00'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. 13 nisan 2021, salı 23:41 son güncelleme: Artçı depremler ise hala devam ediyor. Ege denizi'nde muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deniz yüzeyinin 2,51 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün, datça ilçesine 19,61 kilometre mesafede olduğu belirlendi. Korkutan deprem bodrum ve marmaris'te de hissedildi. Ege denizi muğla datça açıklarında 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum müdürlüğü'ne herhangi bir ihbarın gelmediği bildirildi.

Büyüklük tarih saat enlem(n) boylam(e) derinlik(km) md ml mw yer çözüm. Kizlan 1 eylül 2019 09:03 son deprem. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesinden edinilen bilgilere göre, saat 10.22 sularında ege denizi'nde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afad'ın verdiği bilgiye göre saat 23.28'de ege denizi'nde 5,1 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Artçı depremler ise hala devam ediyor.

SON DAKİKA HABERİ: Datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem ...
SON DAKİKA HABERİ: Datça açıklarında 4 büyüklüğünde deprem ... from www.kibrissondakika.com
Deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Boğaziçi üniversitesi kandilli rasathanesi ve deprem araştırma. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem oldu. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3 olarak bildirirken, kandilli rasathanesi 4.2 olarak açıkladı. Afad tarafından aktarılan son dakika bilgisine göre depremin saati 09:05 olarak açıklandı. Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Deniz yüzeyinin 2,51 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün, datça ilçesine 19,61 kilometre mesafede olduğu belirlendi.

Afad'dan yapılan açıklamada datça açıklarında meydana gelen 5,3 büyüklüğündeki deprem.

Türkiye odak artarda gerçekleşen orman yangınlarına odaklanmışken gelen deprem haberi korku yarattı. Gelen son dakika bilgisine göre; Polis, jandarma ve muğla i̇l afet ve acil durum müdürlüğü'ne herhangi bir ihbarın gelmediği bildirildi. Afad'da yapılan açıklamada 3.7 büyüklüğündeki depremin datça açıklarında ege denizi'nde meydana geldiği açıklandı. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Afad verilerine göre, muğla datça'da deprem meydana geldi. Afad, muğla'nın datça ilçesi açıklarında saat 13.00'te 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıkladı. Deprem bodrum, marmaris, datça ile yunanistan'a ait adalarda şiddetli biçimde hissedildi. Kizlan 1 eylül 2019 09:03 son deprem. Depremin derinliği 28 kilometre olarak belirlendi. Muğla 'nın datça ilçesinden bir son dakika deprem haberi geldi. Saat 01:14'te 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem, muğla'nın datça ilçesinde hissedildi.

Afad'ın açıkladığı son depremler listesine göre depremin saati 08:09 olarak açıklandı. Afad, saat 14.01'deki depremin büyüklüğünün 4 olduğunu duyurdu. Gelen son dakika bilgisine göre; 01.08.2021 19:19 | son güncelleme : Afet ve acil durum yönetimi başkanlığından (afad) edinilen bilgiye göre, ege denizi muğla'nın datça açıklarında saat 23.20'de yerin 12.20 km derinliğinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

SON DAKİKA HABERİ: Balıkesir'de korkutan deprem! Çanakkale ...
SON DAKİKA HABERİ: Balıkesir'de korkutan deprem! Çanakkale ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Afad tarafından yayınlanan son depremler listesi verilerine göre muğla açıklarında 3.8 şiddetinde bir deprem meydana geldi. Saat 14.30' da merkezüssü ege denizi'nde datça açıklarında 4.9 büyüklüğünde deprem kaydedildi. Akdeniz'in datça açıklarında deprem meydana geldiğini açıklayan afad, şiddetti 4,5 olarak duyurdu. Deniz yüzeyinin 2,51 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün, datça ilçesine 19,61 kilometre mesafede olduğu belirlendi. Depremin derinliği 28 kilometre olarak belirlendi. Ege denizi'nde 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve acil durum yönetimi başkanlığından (afad) edinilen bilgiye göre, ege denizi muğla'nın datça açıklarında saat 23.20'de yerin 12.20 km derinliğinde 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Türkiye odak artarda gerçekleşen orman yangınlarına odaklanmışken gelen deprem haberi korku yarattı.

İşte depremin büyüklüğü ve detayları!

Türkiye odak artarda gerçekleşen orman yangınlarına odaklanmışken gelen deprem haberi korku yarattı. Afad, saat 14.01'deki depremin büyüklüğünün 4 olduğunu duyurdu. (yapay sarsinti anali̇zi̇ yapilmamiştir) son 500 deprem listelenmiştir. Datça'daki depremde herhangi bir can ya da mal kaybının yaşanmadığı öğrenildi. Saat 01:14'te 5.3 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deniz yüzeyinin 2,51 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssünün, datça ilçesine 19,61 kilometre mesafede olduğu belirlendi. Peki, muğla datça'da deprem mi oldu? Haber son dakika magazin spor ekonomi i̇ndirim kuponları tümü. Muğla\'nın datça ilçesi açıklarında richter ölçeğine göre 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Datça açıklarındaki sarsıntıyı afad 4,3 olarak bildirirken, kandilli rasathanesi 4.2 olarak açıkladı. Kizlan 1 eylül 2019 09:03 son deprem. Afad'da yapılan açıklamada 3.7 büyüklüğündeki depremin datça açıklarında ege denizi'nde meydana geldiği açıklandı. Ege denizi'nde, muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,9 büyüklüğünde deprem meydana geldi.başbakanlık afet ve acil durum yönetimi başkanlığı (afad) deprem dairesinin tespitine göre, saat 14.30'da, merkez üssü muğla'nın datça ilçesi açıkları olan 4,9 büyüklüğünde.

Ege denizi'nin datça açıklarında saat 1904'te 4,2 büyüklüğünde deprem meydana geldi datça deprem. Muğla'nın datça ilçesi açıklarında 4,3 büyüklüğünde deprem oldu.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook